Temakveld

Bibelsk og teologisk belysning av aktuelle tema

Temakveld illustrasjon

Flere ganger i semesteret arrangerer vi temakvelder i Olsvik kirke. Da inviterer vi en person til å belyse et aktuelt tema ut fra et bibelsk og teologisk synspunkt.

Temakvelden avsluttes med mulighet for diskusjon og spørsmål over et enkelt kveldsmåltid. Samtalen omkring temaet gir mulighet til å dele med hverandre hva det er å ha en kristen tro midt i hverdagen.

Ta gjerne med bibel!

Eksempler på temaer som har vært:

• Den hellige ånd. Hvem er Den hellige ånd? Hva gjør Den hellige ånd?
  • Hvordan kan jeg være sikker i min tro?
  • Bønn: Hvorfor be? Hvordan be? Hjelper det å be – alene – sammen med noen?
  • Trenger vi kirken? Hvorfor går du i kirken? Menighet/fellesskap? Bevisstgjøring.

Se kalenderen for informasjon om kommende temakvelder. Påmelding er ikke nødvendig, det er bare å møte opp.

Vel møtt!

Arthur Pilskog Kontaktperson

Temakveld illustrasjon

Velkommen til temakveld i kirkekjelleren i Olsvik kirke! Diakon Heidi Merete Baird vil snakke om følgende tema:

«Bønn og meditasjon i kirkens historie og i dag»

Etterpå blir det anledning til spørsmål og samtale, og det blir enkel servering. Ta gjerne med bibel. Påmelding er ikke nødvendig. Mer om temakvelder finner du på denne siden.

Hjertelig velkommen!

Ingen flere hendelser