Legoklubb

Vi bygger Guds rike!

Legofigur

Opplev bibelhistoriene gjennom lek og moro med Lego! Legoklubb er et tilbud til barn i 1. til 4. klasse. Vi møtes hver Superonsdag for å høre bibelhistorier og ikke minst bygge det vi hører med Lego. Historiene vil gå over flere samlinger, så vi får god tid til både å høre historiene og til å bygge sammen.

Last ned Last ned semesterplan for våren 2019

Superonsdag

Legoklubben er en del av Superonsdag sammen med Småbarnssang, MiniSing og Shine.

Superonsdag starter med middag i kjelleren, kl. 15:00–17:15 (kr. 50/20). Påmelding til middagen må gjøres innen kl. 12:00 samme dag, enten ved å bruke Facebook-gruppen til barnehagen eller ved å sende en SMS til 915 57 253 med antall barn og voksne.

Etter middagen blir det samling i kirkerommet kl. 17:30, før gruppene deler seg. Småbarnssang øver nede i speilsalen, mens MiniSing og Shine øver sammen i kirkerommet. Foreldre er velkommen til menighetssalen i kirkekjelleren. Kl. 18:00 er Småbarnssang og MiniSing ferdig, og Shine øver videre i kirkerommet til kl. 18:30. Kjelleren er denne halvtimen åpen for lek.

Øyvind S. Stokke-Zahl Kontakt

Ingen hendelser