Multa Paucis inviterer til konserten «Inntrykk fra Nord: Kvinnerøster». Dette er den første konserten i korets nye «Inntrykk fra Nord»-serie, som de kommende årene er tenkt å presentere publikum for spennende og ofte lite fremført nordisk samtidsmusikk.

Ved denne første konserten vil et knippe kvinnelige komponister være i fokus, nærmere bestemt Eva Holm Foosnæs (Norge), Karin Rehnqvist (Sverige), og Kaija Saariaho (Finland). Det er dessverre stadig relativt lite musikk av kvinnelige komponister som fremføres, og vi håper å kunne utgjøre en ørliten forskjell med denne konserten. Alle komponistene er nålevende, og musikken som presenteres er skrevet etter år 2000. Selv om dette er samtidsmusikk på alle måter, er det tydelig at komponistene henter inspirasjon fra både folkemusikken og tidlig kirkemusikk.

Med oss på laget har vi to av Bergens dyktige musikere: Berit Hella Lindberg (fløyte) og Martha-Berit Belt (klaver). Multa Paucis dirigeres av Mikael Ringstad Hedne. Vi håper du vil dele denne stunden med oss!

Billetter kr. 250, student/honnør 150. Kan forhåndsbestilles eller kjøpes i døren (kort/kontant).

Velkommen!