4-årssamling

Onsdag 10. mars kl. 17.00 har vi den store glede å kunne invitere alle som blir 4 år i år til Olsvik kirke, sammen med sine familier. Vi arrangerer familiedag utenfor kirken med barnekonsert, hotdog og rebusløp. Fireåringene får utdelt fireårsbok og alle barn som er med på rebusløpet får en premie!

Vi gleder oss veldig til å treffe dere i kirken deres!

For å vite hvor mange vi skal lage mat til trenger vi påmelding. Fristen var egentlig 4. mars, men det er mulig å etterregistrere seg frem til og med tirsdag 9. mars. Arrangementet er gratis.

Meld deg på her »

Fireåringen deres er invitert til samling og gudstjeneste i Olsvik kirke. Vi håper at dere ønsker at barnet deres skal få delta på dette.

Samlingene er et tilbud vi har som ledd i trosopplæringen i Olsvik menighet, som foreldre/faddere og menighet er sammen om. Alle fireåringer blir invitert, og vi gleder oss stort!

Dersom dere ikke kan delta, men likevel ønsker å motta fireårsbok, er det bare å si ifra!

Kjenner du noen som ikke har fått invitasjon, men som har lyst til å komme? Be dem besøke nettsiden vår og melde seg på!

Vi sees!

Kontakt: Sven-Ove Rostrup, 920 41 731, sr393@kirken.no