• 13. juli 2021

Kirken i solnedgang

Vi inviterer til gudstjenester med dåp og nattverd kl. 11:00 18. juli og 1. august. Pga. ferieavvikling publiseres påmeldingen til begge gudstjenestene nå, og påmeldingen for begge ligger i samme skjema. Du kan melde deg på samtidig eller separat – du kan f.eks. melde deg på den andre gudstjenesten på et senere tidspunkt.

Du kan melde på flere personer i samme husstand uten å måtte sende inn skjemaet på nytt for hver person – da vet vi hvor mange kohorter det er og kan lettere tildele plasser. Påmeldingen er åpen til lørdag kl. 23:00.

Du kan melde deg på her.

Merk at du skal ikke melde deg på via denne lenken om du er i dåpsfølget.

Blir det fullt, så følg med på skjemaet likevel – vi åpner flere plasser etter hvert dersom mange påmeldte er i samme kohort.

Plasser som ikke er tatt i bruk like før gudstjenesten begynner blir frigjort til gjester som ikke rakk å melde seg på. Vær derfor ute i god tid, helst et kvarter før gudstjenesten begynner.