• 23. august 2021

Musikklabplakat

Lag musikk på laptop!

Drømmer du om å bli den nye Kygo? Eller om å lage heftige hip-hop-beats? Kanskje du vil produsere og mixe plater for den neste Astrid S.? Eller skal du bli skolens nye DJ? Denne høsten tilbyr Olsvik kirke og KFUK-KFUM kulturskole Musikklab.

Ti ganger i løpet av semesteret møtes gruppa  og jobber med å lage musikk på laptop. Programmet det skal jobbes i er Ableton Live. Det brukes av amatører og profesjonelle over hele verden og er en bransjestandard.

I høst er tilbudet støttet av Kirkerådet, og vi kan tilby kurset til halv pris. Deltakerne får tilbud om å leie en laptop med programvaren.

Kurset er for alle i alderen 8 til 19 år, uavhengig av om du spiller et instrument fra før eller ikke. Det er åtte plasser på kurset, så her gjelder det å melde seg på!

Påmelding via nettsiden kulturforalle.no. Har du spørsmål, ta kontakt via kulturskole@kfuk-kfum.no eller finn KFUK-KFUM Kulturskole på Facebook.

Kurset går tirsdager kl. 17.30–18.45 i Olsvik kirke. Første samling er tirsdag 14. september.