• 21. mai 2019

Logo Førsteklasses

Hei, du som skal begynne på skolen til høsten!

Nå er det ikke lenge til du skal begynne på skolen, og vi vil invitere deg til HELT FØRSTEKLASSES i Loddefjord og Olsvik kirke. Dette skal være en liten oppvarming til skolestarten.

På HELT FØRSTEKLASSES skal du lære om kirken og skaperverket, og bli kjent med andre som skal begynne på skolen til høsten. Vi skal treffes tre ganger og da skal vi lese, oppdage, synge, leke og spise sammen.

Kom og bli med, da vel!

Info til foresatte:

Loddefjord kirke og Olsvik kirke inviterer til tre førsteklasses samlinger for alle barn som skal begynne på skolen til høsten.

Samlingene varer omtrent 1,5 timer og det blir servert mat på kveldssamlingene. Det er viktig at barna kler seg etter været siden vi skal være en del ute.

• 28. mai kl. 17:30 er vi i Loddefjord kirke
  • 5. juni kl. 17:30 er vi i Olsvik kirke
  • 10. juni kl. 12:00 er det utegudstjeneste i Alvøen med utdeling av 6-årsbok og uteleker etter gudstjenesten

For å beregne mat og bøker ønsker vi at de som vil delta melder seg på. Oppgi barnets navn, hvilken skole barnet skal begynne på og om det er noe vi skal ta hensyn til (allergier e.l.). Har du spørsmål eller ønsker å melde barnet på, ta kontakt på os658@kirken.no eller 55 30 81 78.