• 19. mars 2020

Live sangstund på Facebook

Siden det ikke lenger er mulig å møtes til forskjellige sangstunder i kirkene, så har vi nå startet opp en direktesendt sangstund fra hjemmekontoret til Eva (menighetspedagog i Laksevåg/Nygård) og Øyvind (menighetsarbeider i Olsvik).

Dette blir en halvtimes sangstund for barn i alderen 0 til 5 år sammen med en voksen (eldre barn kan så klart også være med). Dersom man har rytmeinstrumenter og/eller såpebobler tilgjengelig kan man finne det frem.

Sangstunden går direkte hver mandag, onsdag og fredag kl. 12 i denne Facebook-gruppen. Det er bare å be om medlemskap.

Sendingen vil ligge ute i 24 timer slik at sovetider kan opprettholdes, men det er ekstra hyggelig om de fleste følger direktesendingen slik at man kan gi kommentarer underveis.

Sangstundene vil fortsette så lenge barnehagene er stengte.