• 10. september 2015

Skjembilde av ny nettside

Vi er kjempestolte av å kunne presentere Olsvik kirkes splitter nye nettside!

Med lekkert, stilrent design og en enkel menystruktur er vi sikker på at det vil være lettere for deg å finne det du er på jakt etter. Kalenderen viser alt det spennende som skjer i Olsvik kirke, og vårt mål er at det mest interessante som skjer skal komme tydeligere frem. Nettsiden fungerer selvfølgelig like bra på mobil som PC, enten du vil finne kontaktinfo eller bla gjennom menighetsbladet.

Nettsiden har blitt laget og driftes på frivillig basis. Olsvik kirke har alltid vært stolt over det gode arbeidet alle våre frivillige gjør, og nettsiden er med på å vise både engasjementet og kompetansen blant våre frivillige.

Vi håper du blir like fornøyd med nettsiden som vi er! Og hvis du har tilbakemeldinger, så er det bare å sende en e-post til vevsnekkeren – både ris, ros, tekniske problemer og andre tilbakemeldinger tas imot med takk og besvares raskt. Du finner kontaktinfo nederst på siden.

Vi håper du finner deg godt til rette og kommer ofte innom!