• 11. september 2020

Konfirmasjon

Denne artikkelen er oppdatert 11. september etter Bergen kommunes nye smitteverntiltak.

---

Vi er veldig glad for å kunne gjennomføre konfirmasjoner i Olsvik kirke og ønsker velkommen til en trygg og fin stund i kirken.

Grunnet Covid-19 måtte vi utsette vårens konfirmasjoner til 5., 6. og 13. september. Vi håper det kan bli en fin og minnerik stund, selv om vi fortsatt må være forsiktige og ha høyt fokus på smittevern. Vi ønsker at alle skal føle seg trygg på konfirmasjonsgudstjenestene i Olsvik kirke.

Vi har fire konfirmasjonsgudstjenester per dag, med opptil 10 konfirmanter per gudstjeneste. Mellom gudstjenestene er det ca. 30 minutter. På de 30 minuttene skal kirken tømmes, kontaktflater skal vaskes/desinfiseres, det skal gjøres klart til neste konfirmasjon og nye gjester skal slippes inn. Vi ber om tålmodighet og forståelse dersom forsinkelser skulle oppstå. Det er også viktig at de som kommer leser informasjonen under og følger instrukser som blir gitt av våre verter – slik kan du hjelpe oss å unngå forsinkelser og å få til en trygg gjennomføring av konfirmasjonene!

Viktig info til gjester:

• Hvis noen er syk eller har symptomer kan de ikke delta på gudstjenestene!

• Det er maks 50 personer som som kan være på gudstjenestene. En familiekontakt er ansvarlig for å sende inn en liste på konfirmantens gjester.

• Konfirmantene blir tildelt et nummer. Gjestene skal sitte på stolraden som er merket med samme nummer.

• For å ha god plass for gjester som enten er på vei inn, eller er på vei ut fra konfirmasjonsgudstjenestene, kommer vi til å sperre av hele øvre del av parkeringsplassen.

• Det er mulig å parkere på kirkens nedre parkeringsplass og på Olsvikåsen videregående skole sine parkeringsplasser. Parker på oppmerkede plasser!

• Vi oppfordrer alle til å holde 1 meters avstand til andre (husstander), både før og etter gudstjenesten.

• Alle vil få håndsprit på vei inn i kirken – hvis noen ikke tåler dette ber vi dere ta med egnet alternativ og gi hyggelig beskjed om dette til verten.

• Vi ber også alle om å være effektive på vei inn og ut av kirken. Gå direkte til anvist plass og ikke bli stående noe sted for å prate. Det er kort tid mellom gudstjenestene og vi må komme raskt i gang med gudstjenester og vask slik at vi unngår forsinkelser.

Vel møtt til en trygg og flott stund med konfirmantene i fokus!