• 4. september 2021

Forside Olsvik menighetsblad nr. 3 2021

Årets tredje menighetsblad postlegges 13.–17. september. Du kan også lese eller laste det ned fra nettsiden.

• I høst kjører vi «Prosjekt givertjeneste». I dette nummeret kan du lese om alle de gode tilbudene vi har i menigheten, og at vi er avhengig av flere faste givere for å kunne fortsette med dette.
  • Kulturfest er hovedinnholdet i bladet, og vi kan by på flere sider stoff om artister, kunstnere og program.
  • Vi har intervjuet vår tidligere frivillighetskoordinator Øyvind S. Stokke-Zahl, som nå er ansatt som en av fire nye frivillighetskonsulenter som skal jobbe med menigheter i hele Bergen.

Du kan også se konfirmantbildene fra årets konfirmasjoner, lese en anbefaling av en god bok, og så klart finner du også alle de faste spaltene.

God lesning!