• 24. mars 2021

Fasteaksjonen 2021 digital bøsse

Alle pengene som samles inn går til Kirkens Nødhjelps arbeid for mennesker i nød.

Gi din gave på spleis.no/olsvik »

I dag lever 785 millioner mennesker i verden uten tilgang til rent vann. Aldri før har rent vann og såpe vært så viktig som under pandemien. Hjelp Kirkens Nødhjelp å bygge flere brønner og redde flere liv. For 250 kr kan du gi et menneske tilgang til rent vann resten av livet!

Tusen takk for din livsviktige støtte. Fasteaksjonen er Norges nest største innsamling, og har vært arrangert i over 50 år. Tidligere har våre flotte konfirmanter vært ute og bært bøsser. De har banket på i nærmiljøet, og sammen har vi gitt rent vann til mennesker som ikke har tilgang til det. I fjor ble innsamlingen heldigital, og dessverre gjør pandemien det vanskelig å gå fra dør til dør i år også. Vi setter svært stor pris på om du støtter vår digitale bøsse. Rent vann er viktigere enn noensinne.

Det kommer altså ingen konfirmanter på døren i år. Takk for at du gir din gave på spleis.no/olsvik!

Du kan se hvor mye som er samlet inn totalt til Fasteaksjonen på spleis.no/fasteaksjonen.