• 3. april 2019

Japansk bygning

Olsvik menighet vil tilby en spennende temareise til soloppgangens land i en vakker tid med kirsebærblomstring. Teamet for reisen er kristendommens møte med japanske religioner i dialog og misjon, og vi skal se hvordan Vesten og Østen har møtt hverandre i religioner i Japan.

Sammen med menighetens prest, Nobu, får du en unik anledning til å oppleve Japan. Som japaner har han god kjennskap til kultur, språk og lokale forhold. Dette garanterer at turen gir deg en unik sjanse til å se Japan fra innsiden.

Du er velkommen til et informasjonsmøte om reisen i Olsvik kirke tirsdag 23. april kl. 19:00 og mandag 6. mai kl. 19:00.

Stikkord for turen er besøk til:

• Tokyo, Japans hovedstad og verdens meste folkerike by med masse unike tilbud
  • Kanazawa, som er kjent som en gammel samurai-by med Japans vakreste hage
  • Kobe, en kjent havneby som har vært et sentrum for norsk misjon
  • Hiroshima, Verdens første byen som ble utsatt for atombombene
  • Matsue og Himeji, byer med majestetiske borger
  • Kyoto, Japans gamle hovedstad med hundrevis av templer, helligdommer og hager

Vi skal reise rundt med det kjente lyntoget «Shinkansen» i en uke.

Pris: ca. kr. 25.000,- pr. person (flyreise, overnatting og guidete turer, prisen er veiledende).

Enkeltromtillegg: 5.000,–.

Påmeldingen til Nobu på ni235@kirken.no fra og med 15. april. Påmeldingsavgiften på kr. 1.000, - bes betalt innen 1. september som en bekreftelse på at du tar plassen. Den betales til kontonummer 9521.05.13699 (merk betalingen «Temareise Japan». Påmeldingsavgiften refunderes ikke.