Tårnagenter i klokketårnet

Oppdatering: På grunn av nye smittevernsrestriksjoner må dessverre Tårnagenthelgen avlyses.

Velkommen til Tårnagenthelg lørdag og søndag 10. og 11. april i Olsvik kirke.

Olsvik menighet inviterer denne helgen alle 2. og 3. klassinger, og deres familier til å være med på familiedag i Olsvik kirke. Vi lager et fint opplegg for hele familien på lørdagen, med musikk, middag og rebusløp, og på søndag inviterer vi til familiegudstjeneste. 2. og 3. klassingene er spesielt invitert, men hele familien er velkommen!

Vi møtes i kirken lørdag kl. 17.00 og holder på til ca. 18.30. Søndag treffes vi igjen til gudstjeneste kl. 11.00. Den varer i ca. en time.

På grunn av smittesituasjonen kan vi ikke gjennomføre Tårnagenthelg slik vi pleier, men vi håper vi klarer å få til en fin samling for hele familien likevel. Vi har strenge smitteverntiltak på plass, og tar ikke imot flere mennesker enn det som er forsvarlig. Vi legger opp til en liten konsert i kirkerommet, enkel matservering, og rebusløp med god avstand.

Kjenner dere noen som ikke har fått brev men som har lyst til å være med, så er det bare å invitere dem med!

Påmelding skjer innen 2. april på denne siden. Arrangementet er gratis.

Ved spørsmål, ta kontakt med kateket Sven-Ove Rostrup på sr393@kirken.no, telefon/SMS: 920 41 731.