•  22. september 2015

Pingviner på Akvariet

Styret for åpne barnehager i Bergen ønsker alle åpne barnehager velkommen til felles markering av Åpen barnehagedag på Akvariet i Bergen 23. september kl. 10:00. Vi vil med dette fortelle at det er mange barn og foreldre som benytter seg av åpen barnehage og som er glade for tilbudet. Vi vil gjerne nå media for å fremme at vi er et godt barnehagetilbud for dem som er hjemme med barn, og med dette håpe å nå ut til de som ikke vet om oss. I tillegg vil vi bevisstgjøre politikere og andre om at åpen barnehage må vernes om og være en del av det fremtidige barnehagetilbudet.

Vi håper på stor oppslutning og at vi med dette vil gjøre et inntrykk på Bergens befolkning denne dagen, men også at barn og foreldre skal få en flott og annerledes dag sammen.  Alle som vil være med er velkommen!

Ta gjerne med kontanter – kr. 50 per voksen og kr. 50 per barn (spedbarn er gratis) – og betal til personell i din åpen barnehage utenfor inngangen til Akvariet, samtidig som dere blir registrert på oppmøteliste. Det er mulig å betale med kort i kassen.

Kl. 10:30 samles alle åpne barnehager ute eller inne til kort samlingsstund.

Kl. 11.30 er det felles lunsj. Alle tar med mat og drikke til eget behov. Det er også mulig å kjøpe mat.

Fôringsprogram:

  • 11:00 Vestibylefôring
  • 12:00 Sjøløveshow
  • 13:00 Selfôring
  • 14:00 Pingvinfôring
  • 15:00 Sjøløvetrening

Det er kinoprogram hver time fra 10:30.Ta eventuelt med egne 3D briller.

Bli med og marker historiens første Åpen barnehagedag i Bergen! Vi oppfordrer alle åpne barnehager til å være med og håper på stor oppslutning. Sammen er vi sterke!