Olsvik kirke glasskunst tak

Olsvik kirke er 25 år! Dette feires med brask og bram på jubileumsdagen den 11. oktober. Alle er hjertelig velkommen – det er bare å møte opp!

Alle er også hjertelig velkommen til å være med på et jubileumskor som skal opptre på jubileumsgudstjenesten 8. november. Det blir øving onsdag 28. oktober og onsdag 4. november.

Program for jubileumsdagen:

18:00
Jubileumsfest i kirkerommet. Fanfare.
18:45
Bursdagsfeiring med barna i menighetssalen. Boller, brus, kaffe, kaker, leker i fellesskap.
19:30
Jubileumsfest i menighetssalen. Felles sang. «Kirkens historie» fortelles. Lysbilder. Kaffe og kaker. Fellesskapets fortelling.
20:30

Festmusikk i kirkerommet. Kveldsliturgi med nattverd. Herrens velsignelse og utsendelse.

Info om jubileumskoret:

Jubileumskoret kommer til å øve inn to korsanger i tillegg til å være forsangere på jubileumsgudstjenesten. Vi ønsker oss mange sangere for at det virkelig skal bli en festgudstjeneste denne dagen!

Sangene vi skal øve inn er:

• Carl-Bertil Agnestig: Opne meg for din kjærleik
  • Malcolm Archer: Come my way, my truth, my life

Jubileumskoret øver onsdag 28. oktober og onsdag 4. november kl. 20:00.

Dersom du kunne tenke deg å være med på dette, kan du møte opp på første øvelse eller ta kontakt med kantor Rune på e-post rune.klevberg@bergen.kirken.no eller telefon 55 30 81 75.