Lys våken

Hei! Er du 11 eller 12 år og har lyst til å være med på noe spennende? 1. søndag i advent er det kirkens nyttårsaften. Dette skal vi feire sammen med kirker over hele landet! Natt til 1. søndag i advent, altså lørdag 28. til søndag 29. november, inviterer vi deg til å være med å sove i kirken vår. Vi samles lørdag 28. november kl 15.30. Da skal vi leke, bli kjent med hverandre, lage gudstjeneste, utforske kirken, spise god mat – og sist, men ikke minst, overnatte i kirken. På søndag spiser vi frokost sammen, før vi øver oss til gudstjenesten. Når denne begynner skal vi være med og vise hva vi har forberedt oss på. Snakk med de voksne hjemme hos deg, og be de melde deg på på denne siden. Vi gleder oss til å se deg!

Til foreldre/foresatte: Arrangementet «LysVåken» er et tilbud til alle 11- og 12-åringer i Olsvik menighet. Arrangementet foregår parallelt i menigheter over hele landet, og er en del av trosopplæringsreformen i den norske kirke. LysVåken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv. Gå inn på lysvaken.no for mer informasjon. Det blir et variert program hele dagen og kvelden. Når kvelden kommer sover vi over i kirken. Søndag skal barna delta på gudstjenesten, og foreldre og søsken er selvsagt velkommen til å være med. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe. Dersom deres barn har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite om, gi oss beskjed om dette, så kan vi sammen legge til rette for at LysVåken blir en flott opplevelse for deres barn. Påmelding her!