Vi ønsker velkommen til flott konsert i Olsvik kirke søndag 11. februar kl. 19:30 med korgruppen 21STEMMER (dir. Tore Kloster), bandet Goldlog (Ian og Ingjerd Kolstad) og Rune Johnsen Klevberg.

21STEMMER består av engasjerte korsangere i Bergen, som har det til felles at de på ett tidspunkt har vært eller er medlemmer i Sankta Sunniva Kammerkor (StaS). De synger et vakkert og variert klassisk repertoar sammensatt av favoritter fra StaS sitt store repertoar. Alt fra romantisk musikk av Rachmaninov og Grieg, via folketoner-svisker som «Den dag kjem aldri» og «Pål sine høner» til noen av vår samtids vakreste komposisjoner av bl.a. Morten Lauridsen og Ola Gjeilo. Musikken er valgt ut for å gi publikum en spennende og variert opplevelse av de store klanglig og musikalske mulighetene som finnes i repertoaret for blandakor. Tore Kloster dirigerer 2!STEMMER.

Goldlog feiret i 2017 15 år. Denne tiden har manifestert seg med 5 utgivelser. Hele tiden har de hatt fokus på den gode melodien og det å omfavne tekstene; alltid på søken etter nye lydlandskap å svøpe prosjektet i. På denne konserten har Goldlog hentet fram sanger fra den nedtonede sfæren. Akustiske instrumenter får møte raffinert elektronikk i samspill med Ingjerds nydelige stemme.

Kantor Rune Johnsen Klevberg bidrar med noe orgelmusikk innimellom.

Inngang kr. 100.