• 1. april 2021

Kirken i solnedgang

I kommuner som er omfattet av nasjonalt tiltaksnivå og ikke har strengere lokale regler, er det lov å holde kirken åpen for individuell samtale og bønn.

På langfredag og 1. påskedag vil Olsvik kirke være åpen for stillhet og bønn fra kl. 10:30 til 12:00. Det kan deles ut nattverd på forespørsel til enkeltpersoner. Organist vil spille musikk i bakgrunnen, og prest vil være tilgjengelig for individuelle samtaler for den som ønsker.

Send gjerne mail til sokneprest Martin Aalen Hunsager på mh@298kirken.no dersom du ønsker å komme, men det er ikke påkrevd med forhåndspåmelding. Det kan maksimalt være 10 personer i kirken samtidig (i tillegg til ansatte), så kirketjener vil be folk vente med å komme inn dersom det allerede er 10 personer inne i kirken.