Olsvik TenSing

Kor, dans og drama for ungdom mellom 13 og 80

Gruppebilde Olsvik TenSing

Liker du å synge? Da trenger du bare å møte opp i kirken en tirsdag kl 19 og si «Hei, jeg vil begynne i TenSing» – så starter eventyret!

Olsvik TenSing har et godt sosialt miljø og er et fantastisk tilbud til deg liker å synge, danse, spille eller å spille skuespill. Ungdom i alle aldre er hjertelig velkommen! Koret liker å profilere seg som et tilbud til «ungdom mellom 13 og 80», men medgir at de fleste nok befinner seg i den nedre delen av dette området.

Olsvik TenSing øver tirsdager kl. 19:00–21:30. Øvelsene starter med korsang. De har stor variasjon i sangrepertoaret og velger både aktuelle låter fra hitlistene, gamle klassikere og kristen pop. Når det er jul, er selvsagt julemusikk på repertoaret. Siste halvdel av øvelsen deler koret seg i ulike grupper. Da driver noen med dans, andre med drama, noen fordyper seg videre i sang, og noen øver i bandet.

• Dansegruppen danser vidt ulike typer dans til variert musikk. Danselederen lager koreografiene i samarbeid med gruppen. Alle får være med uansett nivå på danseferdighetene.
  • Dramagruppen lager gøyale og morsomme dramasketsjer. Den egne humoren er noe Olsvik TenSing er blitt kjent for. Det er alltid liv, spenning og humor på øvingene!
  • Minikoret er for dem som er ekstra glad i å synge. Da er det sang hele kvelden.
  • Bandet spiller både på øvinger og konserter. Spiller du et instrument selv? Hiv deg rundt og bli med!
  • Teknikergruppen styrer lyd og lys. Liker du å fikle med ledninger, spaker og brytere? Vil du sørge for gode konsertopplevelser med god lyd og stemningsfylt lys? Bli en tekniker!

De fleste som begynner i Olsvik TenSing gjør det under konfirmasjonsåret, ettersom det er et populært tilbud blant konfirmantene våre. De utgjør imidlertid sjelden mer enn halvparten av koret – resten er ihuga TenSingere som valgte å bli med videre, eller begynte senere.

I løpet av året lager Olsvik TenSing konserter, synger på gudstjenester, reiser på turer og har mange sosiale aktiviteter utenom øvelsene. Olsvik TenSing er rett og slett supre folk, godt miljø og inkluderende samhold.

Bli med!

Olsvik Ten Sing er tilknyttet KFUK-KFUM, en kristen barne- og ungdomsorganisasjon med 17.000 medlemmer over hele landet. KFUK-KFUM er tilknyttet verdensvide YMCA og YWCA, og bygger åpne, trygge fellesskap der unge mennesker kan være seg selv og der de blir utfordret til å stå opp for andre.

Anette Hermansen Dirigent

Ingen hendelser