St. Jakobprosjektet

Fritidsressurs for unge fra hele Bergen

Besøk nettsiden »

I St. Jakob kirke i Bergen sentrum kan man øve med bandet sitt, spille inn musikk og redigere, lage filmer, danse, sette opp skuespill eller ha konsert. Kirken har nye, flotte lokaler med utstyr av høy kvalitet med mulighet for opplæring. Legg inn booking på nettsiden til prosjektet!

Studioet

Lydstudioet består av kontrollrom, mellomgang og studio/øvingsrom. Alle rom har godt med dagslys, og er bygget som flytende konstruksjoner for å redusere gjennomgang av lyd. Fra studioets kjerne ligger det link til de fleste rommene i kirken, slik at man kan ta lydopptak fra f.eks. Jakobsalen eller Kirkerommet.

Studioutstyr

Eplerommet

Eplerommet har mange Mac-er klare til bruk. Disse har blant annet Microsoft Office og Final Cut Pro X. Det er gode printe- og scannemuligheter, raskt internett og kortlesere som tar det som finnes av minnekort. Alt man trenger for et godt prosjekt, enten det er film, lekser eller mange timer med kattevideoer på YouTube.

To gutter foran en Mac

Jakobsalen

Jakobsalen er ganske unik. God lyd og godt lys. Mobil scene, som kan tas bort ved behov. Full backline (trommer, bassforsterker, gitarforsterker, piano, elpiano, mikrofoner, mm.). Alt du måtte trenge for å kunne gjennomføre alt fra møter og bandøvinger til konfirmasjoner og konserter.

Forestilling på en scene

Hybelen

St. Jakobs chillested! Her kan man blant annet gjøre lekser, spille spill, se på film, og spille Xbox.

Person som spiller Xbox

Studio B

Studio B er et radiostudio som for eksempel kan brukes til å spille inn podkaster. Utstyr er Mac (med Logic X), lydkort og mikrofoner.

Radiostudio

Kirkerommet

Plass til 550 mennesker. To dører kan åpnes for å slå rommet sammen med Jakobsalen. Rommet har mye lys og full PA-lyd.

Kirkerom

Orgelet

Kirken har nyrestaurert Frobeniusorgel. Dette er plassert bakerst i kirkerommet, på galleriet. Her har man mulighet til å få opplæring.

Radiostudio

Kjøkkenet

Et relativt normalt kjøkken hvor man kan lage mat, enten det er en hobby eller bare fordi man er sulten.

Kirkerom

Besøk nettsiden »

St. Jakobprosjektet er et samarbeid mellom Bergen Domkirke menighet, Ynglingen Bergen KFUK-KFUM og Bjørgvin bispedømmeråd.