Colla Voce banner
Colla Voce synger på scenen

Colla Voce – «følg stemmen» – er et nytt kor for alle som er 20 år og oppover (enten du er 20 eller 90), uansett om du har sunget i kor tidligere eller ikke. Vi øver i Olsvik kirke hver mandag kl. 19:30–21:30 og ledes av den sprudlende og svært dyktige sangpedagogen Angela Vågenes.

Besøk oss på Facebook!

Vi trenger deg! Ja, du ja!

Vi er for øyeblikket noen titalls sangglade mennesker med godt humør, god spredning i alder, passelige ambisjoner og masse entusiasme! Vi ønsker gjerne å bli mange flere.

Vil du lære mer om stemmebruk? Liker du å synge, eller er du nysgjerrig på å synge i kor? Da vil vi ha deg! Bare stikk innom på en mandagsøvelse, eller ta kontakt for mer informasjon.

Vel møtt til korøvelse!

Kommende opptredener

Følg med for info!

Ingenting akkurat nå.

Få e-post når det kommer nye meldinger fra styret:

Du må bli med i notegruppen på MuseScore før du kan lytte til og skrive ut noter. Følg stegene nedenfor for å bli med i notegruppen.

1. Gå inn på MuseScore-gruppen til koret.
  2. Trykk «Log in» øverst til høyre, og så på Facebook-knappen (Facebook er det enkleste, men du kan også lage brukernavn/passord om du heller vil det.)
  3. Når du har logget inn skal du være kommet tilbake til MuseScore-gruppen. Trykk på knappen «Join» for å bli med i gruppen (i skrivende stund er denne knappen øverst til høyre på den grå delen av siden, under det blå).

For å lytte til noter med MuseScore må du være med i notegruppen på MuseScore. Se Hvordan bli med i notegruppen på MuseScore for detaljer. Når du er medlem følger du stegene nedenfor for å lytte til noter.

1. Last ned appen MuseScore til Android, eller MuseScore Songbook til iPhone/iPad (Android-appen er gratis, iPhone/iPad-appen koster 15-20 kr – det er vel verdt det).
  2. Åpne appen og logg inn på samme måte som du gjorde på nettsiden (f.eks. med Facebook-knappen).
  3. Alle notene våre er tagget med ordet collavoce (i ett ord), så søk etter collavoce for å finne dem.
  4. Når du er inne på noten, så er det en «volumbryter»-knapp nederst til høyre. Klikk på den. Her kan du stille volumet på de ulike stemmene (og til og med skjule stemmene fra notene på skjermen om du vil det).

Obs: Pass på at du ikke endrer toneart ved et uhell. Før du øver på en sang, klikk gjerne på «tannhjulet» nederst i appen, og klikk på «Original»-knappen nederst (knappen skal da være blå – det betyr at tonearten er riktig). Her kan du for øvrig også endre tempoet om du ønsker det.

Obs: Det går an å lytte på noter direkte på nettsiden til MuseScore også (i stedet for i appen), men da kan du ikke stille volumet på hver stemme. Bruk appen i stedet.

For å skrive ut noter må du være med i notegruppen på MuseScore. Se Hvordan bli med i notegruppen på MuseScore for detaljer. Når du er medlem følger du stegene nedenfor for å skrive ut noter.

1. Gå inn på MuseScore-gruppen til koret.
  2. Nå som du er med i gruppen kan du klikke på fanen «Sheet music» inne på gruppen for å se alle notene. Klikk på noten du vil skrive ut.
  3. Klikk «Download» og så «PDF» for å laste ned notene slik at du kan skrive dem ut.