• 31. mai 2018

Konfirmasjon 2019

Registrer deg her »

Det er en glede for oss å kunne invitere et nytt kull med ungdommer til konfirmasjon i Olsvik kirke. Vi har laget en flott brosjyre, med all informasjon, som er sendt rundt til alle som er medlem av Den norske kirke, eller har minst en foresatt som er medlem. Brosjyren kan du også laste ned på denne siden.

Alle som har bestemt seg for å være konfirmant i Olsvik kirke er velkommen til en Kick-off 12. juni kl. 17:00 i Olsvik kirke, hvor vi kommer til å presentere opplegget vårt litt mer i detalj. Her bør du også komme hvis du ikke har bestemt deg for om du vil konfirmere deg eller ikke, så du kan få finne ut mer om opplegget.

Når Kick-Off er ferdig, vil vi åpne for registrering via internett. Påmelding til konfirmasjon starter altså kvelden 12. juni.

Velkommen som konfirmant!