• 6. september 2017

4-årssamling

Onsdag 13. og 20. september og søndag 24. september har vi den store glede å kunne invitere alle som er eller blir 4 år i år til Olsvik kirke. De som ikke fikk 4-årsbok i vår, vil få denne utdelt på gudstjenesten. De som fikk bok i vår er velkommen til å være med på samlingene og på gudstjenesten, og synge med MiniSing!

• Onsdag 13. september blir det spesialøvelse med MiniSing. Alle 4-åringene får prøve å være med i koret og se hvordan det er. Vi møtes kl. 17:15 for velkomst, og øvelsen er fra 17:30 til 18:15.
  • Onsdag 20. september starter vi med middag kl. 15.30-16.30 (middagen koster kr. 50 for voksne, og 30 for barn), før vi har en egen samling for 4-åringene. Denne kvelden avsluttes også med MiniSing-øvelse fra 17.30-18.15, hvor vi blant annet øver på sanger vi skal synge på gudstjeneste søndag 24. september.
  • Søndag 1. oktober avslutter vi med en fin familiegudstjeneste kl. 11:00. Her vil alle 4-åringene opptre sammen med MiniSing, og de som ikke fikk bok i vår vil få dette utdelt under gudstjenesten.

Videre i høst er det opp til hver enkelt om man vil fortsette i MiniSing.

Vi gleder oss veldig til å treffe deg i kirken din!

For å vite hvor mange vi skal lage mat til, og for å ha alle navnene vi skal skrive inn i bøkene, trenger vi påmelding innen mandag 5. september.

Meld deg på her »

Kjære foreldre/foresatte!

Fireåringen deres er invitert til samling og gudstjeneste i Olsvik kirke. Vi håper at dere ønsker at barnet deres skal få delta på dette.

Samlingene er et tilbud vi har som ledd i trosopplæringen i Olsvik menighet, som foreldre/faddere og menighet er sammen om. Alle fireåringer blir invitert, og vi gleder oss stort! Når ungene holder på med MiniSing-øvelsen 13. september, inviterer vi dere foreldre til en egen prat som varer ca. 30 min.

Hvis noen ikke kan være med søndagen, får dere utdelt boken på en av onsdagene. Dersom du ikke kan være med onsdagen(e), er du likevel hjertelig velkommen til å være med på gudstjenesten søndag 24. september!

Kjenner du noen som ikke har fått invitasjon, men som har lyst til å komme? Be dem besøke nettsiden vår og melde seg på!

Vi sees!