• 6. juni 2016

Colla Voce

Til høsten starter vi opp et nytt kor i Olsvik kirke. Aldersgruppen er 20+, og vi kommer til å øve hver mandag kl. 19:30 til 21:30. Første øvelse er 29. august.

For at du skal få en sjanse til å teste ut hvordan det er å synge i et ordentlig kor før du forplikter deg til å være fast medlem, inviterer vi alle som er nysgjerrig til et oppstartsprosjekt. Fra august og frem mot Kunst- og kulturuken i oktober vil vi øve inn et lite repertoar som skal fremføres sammen med de andre korene i menigheten på en egen Korkveld søndag 23. oktober kl. 16:30.

Det koster ingenting å være med på oppstartsprosjektet, og når Korkvelden er over er du velkommen til å bli fast medlem i Colla Voce. Koret kommer til å ha blandet repertoar og vil bli ledet av Angela Vågenes, som er sangpedagog og har mye erfaring med kor.

Du vil finne all informasjon om Colla Voce på korets egen side. Lurer du på noe mer, ta kontakt med Sven-Ove Rostrup på sven-ove.rostrup@bergen.kirken.no eller telefon 915 57 253.

Vel møtt til korøvelse!