• 29. mai 2017

Alpha-kurs

Ønsker du å lære mer om den kristne tro?

Etter stor suksess med Alpha-kurs sammen med Loddefjord menighet våren 2016 arrangerer vi nå Alpha-kurs selv! Kurset omhandler viktige og interessante spørsmål innenfor kristendom, som: Hvorfor døde Jesus? Hva gjør Den hellige ånd? Helbreder Gud i dag?

Mer enn 24 millioner mennesker over hele verden har funnet ut at det er vel verd å gjennomføre Alpha-kurs – i kirker, bedehus, i et hjem, på studiestedet eller i fengsel. Alpha er å finne i 169 land, og er oversatt til 112 språk.

Kveldene vil bestå av felles måltid, sangstund, undervisning (foredrag) og muligheter for spørsmål og samtaler i grupper. Kurset går over 11 torsdager fra 7. september til 15. februar, kl. 19.00–21.30. I tillegg er helgen 19.–20. januar satt av til undervisninger og fellesskap. Du finner alle detaljer om datoer og temaer på olsvik-kirke.no/alpha. Du kan også lese mer om Alpha-kurset i det kommende menighetsblad nr. 3 2017.

Kurset avholdes i kirkekjelleren i Olsvik kirke og er helt gratis. Vi setter pris på om du melder deg på innen 20. august og håper du vil være med fra starten, men du er hjertelig velkommen uansett!

Meld deg på »