•  14. oktober 2016

Marvin Charles

Velkommen til Kunst- og kulturuken og Olsvikutstillingen 2016!

Kulturuken har i år, som i fjor, mange spennende arrangementer å by på. Spesielt ønsker vi i år å fremheve konserten med Marvin Charles Expression og JAdaZZ lørdag 29. oktober. Gospelsangeren Marvin Charles (bildet) er en unik entertainer med usedvanlig varm og naturlig kommunikasjon med publikum. Han sprer en enorm glede med sitt varme vesen og smil, og musikalsk har han sterk formidlingsevne og en unik signatur via en helt spesiell stemme. Denne lørdagskvelden møter han det gnistrende bergenskoret JAdaZZ og et syngende band ledet av Eirik Are Oanæs Andersen i en forrykende finalekonsert i Kunst- og kulturuken.

Vi har så klart mye annet å by på. Du finner alle arrangementene på olsvik-kirke.no/kulturuken, men her er noen høydepunkter:

• Lørdag 22. oktober er det konsert med Storbandet Telestar. Med alt fra klassiske storbandlåter og ballader fra 60- og 70-tallet til nyere låter av blant annet Jan Eggum og Sigvart Dagsland blir dette en flott og variert storbandkveld.
  • Søndag 23. oktober er det konsert med alle menighetens kor, inkludert det nyoppstartede voksenkoret Colla Voce. Sammen med TenSing, MiniSing og Shine blir det både fellesnumre og varierte program hver for seg.
  • Onsdag 26. oktober holder Erik Hillestad foredraget Fra hjerte til hjerte i folkevandringenes tid: Om musikk og andre språk som alle forstår. Hillestad er komponist og leder av Kirkelig kulturverksted, har lang erfaring med musikere fra mange land og miljøer. Foredraget handler om hvordan musikken kan bygge broer og øke forståelsen og respekten mellom ulike etniske grupper. Det blir også musikalske innslag med tamilsk sang.
  • Hver dag i kulturuken er Olsvikutstillingen åpen. Med 14 billedkunstnere og kunsthåndverkere representert ved årets utstilling innen bildende kunst, grafikk, skulptur, smykker, glass, keramikk og tekstil er det noe for enhver smak. 35% av salget ved Olsvikutstillingen går til kirkens utsmykkingsfond.

I tillegg er det flere arrangementer for både store og små. Ta en titt på siden til Kulturuken for mer informasjon. Velkommen til Kunst- og kulturuken i Olsvik!