• 1. februar 2017

4-årssamling

Onsdag 8. og 15. februar og søndag 19. februar har vi den store glede å kunne invitere alle som blir 4 år i år til Olsvik kirke. På gudstjenesten på søndagen, deler vi ut bok til alle 4-åringene. Alle er også velkommen til å være med på samlingene og på gudstjenesten, og synge med MiniSing!

• Onsdag 8. februar blir det øvelse med MiniSing. Alle 4-åringene får prøve å være med i koret og se hvordan det er. Vi møtes kl. 17:15 for velkomst, og øvelsen er fra 17:30 til 18:15. Kl. 17.30-18.00 blir det en samling for foreldre.
  • Onsdag 15. februar ønsker vi velkommen til middag, sammen med Åpen barnehage fra kl. 15.30. Kl. 17.00 kommer Tromme-Lars og underholder oss med de gøye instrumentene sine. Kl. 17.30 blir det igjen MiniSing-øvelse til 18.15, hvor vi blant annet øver på sanger vi skal synge på gudstjeneste søndag 19. februar.
  • Søndag 19. februar avslutter vi med en fin familiegudstjeneste kl. 11.00. Her vil alle 4-åringene opptre sammen med MiniSing, og få utdelt bok.

Videre i høst er det opp til hver enkelt om man vil fortsette i MiniSing.

Vi gleder oss veldig til å treffe deg i kirken din!

For å vite hvor mange vi skal lage mat til, og for å ha alle navnene vi skal skrive inn i bøkene, trenger vi påmelding innen mandag 6. februar.

Meld deg på her »

Kjære foreldre/foresatte!

Fireåringen deres er invitert til samling og gudstjeneste i Olsvik kirke. Vi håper at dere ønsker at barnet deres skal få delta på dette.

Samlingene er et tilbud vi har som ledd i trosopplæringen i Olsvik menighet, som foreldre/faddere og menighet er sammen om. Alle fireåringer blir invitert, og vi gleder oss stort! Når ungene øver med MiniSing, inviterer vi dere foreldre til en egen prat som varer ca. 30 min.

Hvis noen ikke kan være med søndagen, får dere utdelt boken på en av onsdagene. Dersom du ikke kan være med onsdagen(e), er du likevel hjertelig velkommen til å være med på gudstjenesten søndag 19. februar!

Kjenner du noen som ikke har fått invitasjon, men som har lyst til å komme? Be dem besøke nettsiden vår og melde seg på!

Vi sees!