Fauna vokalkvintett

Fredag 10. februar kl. 19:00 gjester Fauna Vokalkvintett Olsvik kirke, hvor du også får høre Bergen Mannskor under ledelse av Jon Flydal Blichfeldt.

I konserten «Solefall», oppkalt etter gruppens debutalbum fra 2015, tas publikum med inn i kveldens, nattens og morgengryets mystiske, ettertenksomme og vakre musikk. Vi ønsker velkommen til en variert og stemningsfull konsert, breddfull av religiøse folketoner, rampete huldreviser, dramatiske middelalderballader og hjerteskjærende sanger om ulykkelig kjærlighet.

Billetter kr. 150, kjøpes i døren.

---

Fauna Vokalkvintett ble dannet i sangermiljøet ved Norges Musikkhøgskole i 2009. Gruppen består av fem sangere fra ulike musikalske tradisjoner. Sammen jobber de for å utnytte forskjellene i stemmebruk til å skape en helt unik samklang. I tillegg til debutalbum «Solefall» fra 2015 har de medvirket på Elin Rosselands «Vokal» (2014) Og Henrik Ødegaards «Music for Solo Voices» (2015).

Bergen Mannskor består av rundt 40 sangglade menn med kraftig røst, under stødig ledelse av dirigent Jon Flydal Blichfeldt. Koret har opptrådd i Olsvik kirke tidligere, til stor glede for et variert publikum.