• 22. januar 2018

4-årssamling

Onsdag 31. januar og 7. februar og søndag 11. februar har vi den store glede å kunne invitere alle som blir 4 år i år til Olsvik kirke. På gudstjenesten på søndagen deler vi ut bok til alle 4-åringene. Alle er også velkommen til å være med på samlingene og på gudstjenesten, og synge med MiniSing!

• Onsdag 31. januar blir det øvelse med MiniSing. Alle 4-åringene får prøve å være med i koret og se hvordan det er. Vi møtes kl. 17:15 for velkomst, og øvelsen er fra 17:30 til 18:15.
  • Onsdag 7. februar ønsker vi velkommen til middag sammen med Åpen barnehage fra kl. 15:30. Kl. 17:00 skal vi jobbe litt med å forberede gudstjenesten. Kl. 17:30 blir det igjen MiniSing-øvelse til 18:15, hvor vi blant annet øver på sanger vi skal synge på gudstjeneste søndag 11. februar. Kl. 17:30–18:00 blir det en samling for foreldre.
  • Søndag 11. februar avslutter vi med en fin familiegudstjeneste kl. 11:00. Her vil alle 4-åringene opptre sammen med MiniSing, og få utdelt bok.

Videre i vår er det opp til hver enkelt om man vil fortsette i MiniSing.

Vi gleder oss veldig til å treffe dere i kirken deres!

For å vite hvor mange vi skal lage mat til, og for å ha alle navnene vi skal skrive inn i bøkene, trenger vi påmelding innen mandag 5. februar. Middagen koster kr. 40,- for voksne og kr. 25,- for barn. Ut over det er arrangementet gratis.

Meld deg på her »

Fireåringen deres er invitert til samling og gudstjeneste i Olsvik kirke. Vi håper at dere ønsker at barnet deres skal få delta på dette.

Samlingene er et tilbud vi har som ledd i trosopplæringen i Olsvik menighet, som foreldre/faddere og menighet er sammen om. Alle fireåringer blir invitert, og vi gleder oss stort! Når ungene øver med MiniSing, inviterer vi dere foreldre til en egen prat som varer ca. 30 minutter.

Hvis noen ikke kan være med søndagen, får dere utdelt boken på en av onsdagene. Dersom du ikke kan være med onsdagen(e), er du likevel hjertelig velkommen til å være med på gudstjenesten søndag 11. februar!

Kjenner du noen som ikke har fått invitasjon, men som har lyst til å komme? Be dem besøke nettsiden vår og melde seg på!

Vi sees!