Colla Voce

Første øvelse med vårt splitter nye kor var en stor suksess! Med 26 fremmøtte - en fin blanding av erfarne korister og "sangnysgjerrige" helt uten tidligere erfaring fra kor - var det ikke noe problem for vår svært dyktige dirigent Angela å få god trøkk allerede fra første tone. Men hvorfor stoppe der? Vi ønsker å bli enda større!

Vi er i gang med et helt uforpliktende oppstartsprosjekt, hvor vi øver inn et lite repertoar frem mot en Korkveld i Kunst- og kulturuken søndag 23. oktober kl. 16:30, hvor vi skal opptre sammen med de andre korene i menigheten. Det koster ingenting å være med på oppstartsprosjektet, og når Korkvelden er over er du velkommen til å bli fast medlem i Colla Voce.

Koret er for deg som er 20+ (enten du er 20 eller 90), og vi øver hver mandag kl. 19:30 til 21:30 i kirkerommet i Olsvik kirke. Koret ledes av Angela Vågenes, en sprudlende og svært dyktig sangpedagog med mye erfaring med kor.

Du vil finne all informasjon om Colla Voce på korets egen side. Lurer du på noe mer, ta kontakt med Sven-Ove Rostrup på sven-ove.rostrup@bergen.kirken.no eller telefon 915 57 253.

Vel møtt til korøvelse!