•  16. oktober 2017

Kulturuken 2017 banner

Velkommen til Kunst- og kulturuken og Olsvikutstillingen 2017!

I år har kulturuken 20-årsjubileum. Det feires med et heldags jubileumsseminar onsdag 25. oktober, hvor du får høre flere foredrag og paneldebatt om utfordringen ved kunst og kultur i kirken.

Og så klart har vi mye annet å by på også! Du finner alle arrangementene på olsvik-kirke.no/kulturuken, men her er noen høydepunkter:

• Søndag 22. oktober er det salmestafett - en konsert med korsang og allsang. Her får du høre menighetens eget voksenkor Colla Voce sammen med Sund blandakor og Biskopshavn vokal. Korene synger eget program og avslutter sammen, og det blir allsang med salmer innimellom. Danseinnslag ved Tango Abrozo.
  • Mandag 23. oktober er det forestillingen «Jakob – veien hjem er lang» med Helga Samset. Helga Samset er en av våre beste fortellere, og har 20 års erfaring med ører på stilk og måpende munner. Arrangementet starter med minikonsert med den bergenske fremadstormende artisten Marthe Wang.
  • Fredag 27.oktober inviterer vi til Duke Ellington's Sacred Concert ved Sotra storband og koret Sotra reviderte. Dette var stor suksess i Kulturuken for fire år siden, og vi gleder oss til å høre stykket igjen.
  • Hver dag i kulturuken er Olsvikutstillingen åpen. Med 11 billedkunstnere og kunsthåndverkere representert ved årets utstilling innen en rekke kunstformer er det noe for enhver smak. 35% av salget ved Olsvikutstillingen går til kirkens utsmykkingsfond.

I tillegg er det flere arrangementer for både store og små. Ta en titt på siden til Kulturuken for mer informasjon. Velkommen til Kunst- og kulturuken i Olsvik!