• 6. juni 2017

Som tidligere annonsert stiller vi så tallrike vi kan søndag 11. juni for å høre på Bækkalokket og hjelpe til med grilling etterpå. :) Du kan lese mer om hele arrangementet her.

Øyvind Eide (frivillig i menigheten) er ansvarlig for grillingen. Han ordner til tre griller (og paviljonger dersom det blir regn), og ordner alt det praktiske rundt innkjøp av mat, tenning av griller osv. Det blir enkelt og greit pølser/karbonader med brød, servert på servietter, med saft/kaffe.

Generell tidsplan: Bækkalokket starter sin konsert kl. 17:00. Den varer i ca. 1 time og 15 minutter. Deretter blir det mat og sosialt samvær på lekeplassen utenfor kirken nede, og det hele avsluttes med en liten nattverdsbit i kirkerommet.

Dette skal vi hjelpe til med: Et kvarter før konserten er ferdig (ca. 18:00?) går 5 personer fra koret ned til grillene - to på hver grill (sammen med Øyvind). De hjelper til å dele ut mat når Bækkalokket og publikum kommer ned. Det er alt! :)

Ellers bare koser vi oss, sosialiserer med de som er der og har det kjekt.