Alpha-kurs banner

Fra september til februar inviterer Olsvik menighet til Alpha-kurs i stedet for vanlige temakvelder. Kurset omhandler viktige og interessante spørsmål innenfor kristendom, som: Hvorfor døde Jesus? Hva gjør Den hellige ånd? Helbreder Gud i dag?

Alpha-kurset er for alle, enten du lurer på hva kristen tro innebærer, vil børste støv av troen din, eller du ønsker å bli inkludert i menighetens fellesskap.

Hver av kveldene vil belyse et interessant og viktig teologisk spørsmål, og deltakerne vil gjennom kurset få et mer aktivt forhold til kristen tro.

Kveldene vil bestå av felles måltid, sangstund, undervisning (foredrag) og muligheter for spørsmål og samtaler i grupper. Samtalen omkring temaet gir mulighet til å dele med hverandre hva det er å ha en kristen tro midt i hverdagen.

Kurset går over 11 torsdager fra 7. september til 15. februar, kl. 19.00–21.30. I tillegg er helgen 19.–20. januar satt av til undervisninger og fellesskap. Du finner alle detaljer om datoer og temaer i kalenderen.

Mer enn 24 millioner mennesker over hele verden har funnet ut at det er vel verd å gjennomføre Alpha-kurs – i kirker, bedehus, i et hjem, på studiestedet eller i fengsel. Alpha er å finne i 169 land, og er oversatt til 112 språk.

Kurset avholdes i kirkekjelleren i Olsvik kirke og er helt gratis. Ta gjerne med bibel!

Vi håper du vil være med fra starten og vil melde deg på før 20. august, men du er velkommen uansett. Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt!

Meld deg på »

Hans-Petter Dahl Kontaktperson

Liv Berit Pilskog Kontaktperson

Samling for alle som har en oppgave under Alpha-kurset, for å gi en felles forståelse av de ulike oppgavene vi har. Denne kvelden vil Alpha Norge ha ansvar for.

Oppstart av Alpha-kurset. Åpen introduksjonssamling med middag for alle som er nysgjerrige på hva Alpha-kurs er. Inviter gjerne med deg noen! Colla Voce synger.

Kveldsmåltid, sangstund og foredrag over temaet. Gruppesamtaler etterpå og avslutning i kirkerommet. Bli med!

Mer informasjon om denne lørdagen kommer etter hvert.

Ingen flere hendelser